Homepagina  
  Producten  
  Profiel  
  Werkwijze  
  Opdrachten  
  Contact  
 
  
 

Profiel

15 jaar ervaring
Bluyssen Communicatie & Coaching werd gestart door Moniek Bluyssen (1968). Ze is een gedreven adviseur met zo’n 15 jaar ervaring op het gebied van communicatieadvisering, procesbegeleiding bij onder andere organisatieontwikkeling, mediawoordvoering en coaching en training in communicatie.  

Enthousiast en kritisch

Moniek Bluyssen is een enthousiaste, professionele en kritische adviseur. Haar werk kenmerkt zich door een strategische en coachende aanpak die ook praktisch uitvoerbaar is. Haar kracht ligt in het in beweging brengen van mensen en organisaties. Ze is snel in het doorgronden van situaties, het maken van een scherpe analyse en het begeleiden en uitvoeren van communicatieprocessen.

 

Mensen en organisaties

Niet alleen is Moniek geboeid door inhoud maar bovenal door organisaties en mensen. Ze werkte onder meer voor het ministerie van Verkeer en Waterstaat, Provincie Gelderland, Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers, de Vara en Universiteit Utrecht. Ook reisde en werkte ze onder meer in het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Zuid-Amerika.